Taaaack!

Charlotte Perrelli

Är liiite, lite trött i dag. Puh, vilken vecka. Extremt mycket jobb, mycket fokusering på mig som person och mitt privatliv. Jag har verkligen kämpat för att hålla alla bollar i luften, men igår sprack bubblan. Vi, alla i hela mitt fantastiska team har slitit som djur i månader för de här tre minuterna och jag tycker alla har varit fantastiska. Vi har alla bidragit med passion för det vi håller på med, engagemang och det har varit fantastiskt kul. Tusen tack ni alla fina för allt ni har gjort under den här tiden. Ni har lyft mig mer än en gång.

Vill passa på att tacka alla Er bloggläsare för ert stöd och för era fina ord. Jag är ledsen att det inte räckte och att jag gör många besvikna men jag gjorde verkligen så gott jag kunde.

 

Jag kan bara instämma i det som min manager sa till mig igår kväll efter att tv-kamerorna slocknat….

 

-Solen har redan gått upp i Japan, det är snart en ny dag! Nya möjligheter;)

 

Nu väntar en ledig söndag och vi ska bara njuta av solen.