Bowling dag

Charlotte Perrelli

Anders, jag tillsammans med våra barn åkte till Spanien för att få lite lugn och ro för några dagar sedan. Här är det kring 20 grader nu och det är som svensk sommar i luften. Sååå skönt!

Visst är världen bra liten ibland? Anders pappa bor i Spanien och därför har Anders tillbringat enormt mycket tid här nere sedan han var 7 år, det konstigaste kanske är att jag har träffat hans pappa (som bor bara en mil från mig) vid flera tillfällen och han har gjort jobb hos mig i min lägenhet. I vilket fall som helst så kanske jag ska ta tag i min Spanska nu eftersom Anders pratar…och vi kommer förmodligen tillbringa ännu mer tid här nere när vi både gillar området.

I går var inte vädret så där superfint så vi bestämde oss för att ta en runda till Bowlinghallen. Vi kämpade alla väl men Angelo lyckades vinna och var enormt nöjd…. ;) Efter bowlingen tog vi en shoppingrunda och handlade lite kläder till kidsen och sedan var det dax för middag på stan. Sen satte vi oss hemma i soffan, kollade in barnens hockeybilder som är det stora intresset för killarna och Sällskapsresan rullade på Tv i bakgrunden. Alessio tappade den ena framtanden på planet ner hit och igår lyckades den andra framtanden flyga ut när han hoppade studsmatta…så nu läspar han så där enormt gulligt utan bägge framtänderna. Undrar om tandfen kommer inatt…?

Mamma- Jag leeeeeder!!!

Tjoho...kul har vi i alla fall!

Åh, hej och hå, Izabella ser till att få rull på klotet!!

Anders lyckades få till mer än en strike!

Killarna spanar in Izabellas klot...ser bra ut!!