Intevju – GP

Charlotte Perrelli

Idag har varit en hektisk dag minst sagt, lite rep inför ett gig och sedan en fotosession och intervju som kommer ut i GP. Den kommer främst handla om Eurovision som faktiskt snart går av stapeln i BAKU. Jag hoppas jag är ledig när finalen går så jag kan följa de, ska bli riktigt spännande i år eftersom jag faktiskt tror att vi har goda chanser att ta hem det här. Vore ju väldigt kul! Ja, jo jag vet att Sverige alltid är förhandstipade. Har själv varit i exakt den sitsen och sedan barkade det åt fel håll:) Men den här gången blåser det positiva vindar, håller ni med mig? Vad tror ni om våra chanser i år?

Dags att smörja in mig med shimmering lotion inför plåtningen. Det är så skönt så ni anar inte att ha en egen tub med den blandningen som jag tidigare i flera år fått stått och blandat själv och kletat över i små burkar för att kunna ha med mig.

Den finns att köpa på Kicks.se eller min webshop charlotteperrelli.com om ni vill ha de signerat till någon speciell.

 

Plåtning i det fria, vilken toppendag det har varit. Riktig högsommar värme!!