Repetitioner av Evita!

Charlotte Perrelli

Som ni säkert har förstått vid det här laget så andas jag och Lever genom Evita just nu…herre min tid. Jag somnar med texterna på magen och det första jag gör när jag slår upp ögonen är att fortsätta plugga. Har aldrig varit med om något liknande men karaktären Eva är med i så gott som alla scener…undrar när jag ska hinna byta peruker och kläder? Det kommer att bli en del byten på scen men jag har såklart 15 sek på några ställen….:))Emellan mina repetitioner så gör jag press, jag träffar någon typ av media varje dag. Idag var det Expressens tur och en intervju med Olle Berggren.

Sitter hemma i lägenheten och lyssnar på skvalet av Malmöfestivalen….Slog på tv nu för att rensa tankarna medan jag bloggade.. Garvsyra?? På Svt24? Sitter smått chockad, sänds  sådant här på tv 2012? Helt otroligt…

Killarna och Malin var och tittade när vi repade igår och det passade på att ta lite bilder åt mig…så här kan en typisk repdag se ut på stora scenen. Utan riktig rekvisita el scenografi men så skönt att få vara på scenen och repetera. Nästa vecka tor jag vi ska börja med tekniskt rep, med andra ord göra alla övergångar mellan alla olika scener. Det är 14 scener och tar ca en timme per akt. Slutet på nästa vecka tror jag det är dags för oss att få träffa hela orkestern…50 man till att lära sig namnen på…

Dags att sova, repetitionerna börjar kl 10:00 imorgon och efter några timmar ska jag ta mig till Köpenhamn för att flyga till Stockholm och bege mig till Ulriksdal där lördagskvällens konsert med Diggiloo håller hus. 2 gig kvar sedan är Diggiloo perioden över för denna sommaren…