Pressdag!

Charlotte Perrelli

Idag har varit en hysterisk dag och nu går vi in i den sista repperioden.
Vi kör hela föreställningen om och om igen och jag känner mig helt klart öm i kroppen och lite trött i halsen… Det är inte helt smärtfritt att dö varje dag…;)

Idag träffade vi pressen, tv 4 och Svt var här och filmade, jag har träffat en massa olika reportrar från div tidningar och plåtat i massor, även gjort radio. En del media väntar vi med till nästa vecka..

På vägen till teatern i morse strålade solen och det kändes som en riktigt skön höstdag. Jag stannade och bara njöt av solen strålar. Gud så skönt att bara andas in den fräscha morgondoften och njuta av min 20 min promenad.

Ibland vill jag bara trycka på en knapp och pausa, njuta av livet och strunta i alla energitjuvar som tyvärr finns runt omkring oss alla… Ibland blir jag galen!!! Varför njuter inte människor mer? Om man är frisk, har ett jobb man tycker om, trivs med livet och älskar sin partner, har fina barn. Varför måste en del ändå sprida bitterhet omkring sig?
Huvudet på spiken måste väl vara att de stackare inte njuter av allt det där fantastiska som finns runt omkring oss utan istället fokuserar på det negativa…

20120906-210106.jpg

20120906-210117.jpg

20120906-210136.jpg

20120906-210144.jpg