Kontorsdag!

Charlotte Perrelli

Idag sitter jag på kontoret och betar av en massa pappersarbete, vad skönt det är att inte behöva flacka runt… jag skulle lätt kunna bli en kontorsråtta! Ett problem, jag har faktiskt en liiitet enerverande problem. Det kommer en lite en jobbig parkeringsrackare och lappar min bil Vaaaaarje dag. Jag blir galen!!!! Det finns inga parkeringsplatser och vi har kollat med andra parkeringsvakter som jobbar här i området om det är ok att stå på ett speciellt ställe utanför kontoret vid skogen. Ingen tycker det är några problem utom denna lille gubbe. Han bryr sig inte utan lappar förmodligen på provision. Eftersom han knappt kan prata så har vi dessutom lite svårt att kommunicera med honom. Gggggrrr!! Just nu sitter jag och skriver till komunnen så att jag har svart på vitt vad som gäller nästa gång han kommer. Huuuur kan man välja att bli parkeringsvakt? Jag skulle gråta varje dag jag skulle åka till jobbet. Tacka vet jag mitt jobb där man glädjer människor iställer för att uppröra..

Det finns många ställen där parkeringsvakter behövs, men det finns oxå ställen där de är helt överflödiga!!!